VABS-actie soep en ijs met BABBELTJES goed gesmaakt tijdens Werktuigendagen!

Met het ABS en het NAC kunnen we terugblikken op een succesvolle deelname aan de Internationale Werktuigendagen in Oudenaarde. De sfeer was, mede door het zonnige en warme weer, bijzonder goed. Vele ABS- en VABS-leden en NAC-cursisten kwamen al op zaterdag naar de beurs en vonden snel hun weg naar onze groepstand, waar het vanaf de eerste minuut al heel druk was. Zondag is en blijft topdag qua bezoekersaantal. De zonovergoten 33ste editie van de Werktuigendagen mochten maar liefst ? bezoekers ontvangen.

3,2,1… Actie!
Actie was het centrale beursthema en daar kan je op de Werktuigendagen niet naast kijken. Op een terrein van 120 ha werden tal van demonstraties gegeven met grondbewerkingsmachines. Zaaien, bemesten en spuiten kwamen uiteraard ook aan bod met bijzondere aandacht ook duurzame landbouwtechnieken.

Ministeriële interesse
Tijdens de officiële rondgang met tal van prominenten en genodigden nam Vlaams minister van Land- en Tuinbouw, Joke Schauvliege de tijd om even halt te houden bij de ABS- en NAC-stand.

Soep en ijs met babbeltjes
Op zaterdag en zondag werd er door de Vrouwen van het Algemeen Boerensyndicaat (VABS) een ludieke actie rond ‘Fit in je hoofd’ op touw gezet. Onder het motto “Oe ist?” werden de bezoekers warm gemaakt om een babbeltje te slaan met elkaar en dit bij een lekkere tas soep of een zonovergoten hoeve-ijsje. Een meer dan gesmaakt initiatief!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s