Crelan Foundation steunt LandbouwSTER-dag

Als coöperatieve bank wil Crelan zich ook op maatschappelijk vlak engageren. Daarom heeft de bank Crelan Foundation gelanceerd met als doel haar coöperanten te ondersteunen. De werking van Crelan Foundation richt zich op vijf domeinen: opleiding, gezondheid, cultuur, milieu en crowdfunding in de sport.

De oprichting van Crelan Foundation heeft een nieuwe dimensie gegeven aan het maatschappelijk engagement van Crelan door haar coöperanten nog meer te betrekken in haar maatschappelijk beleid. Coöperanten die betrokken zijn bij een maatschappelijk relevant en duurzaam project kunnen sinds 2018 een aanvraag tot financiële ondersteuning indienen ten voordele van hun vereniging of initiatief. Vier keer per jaar selecteert Crelan Foundation een aantal projecten die ze financieel ondersteunt.

Kristel Dhont, projectleider van de LandbouwSTER-dag, vatte de koe bij de horens en diende eind mei een aanvraag in en midden juli werd deze goedgekeurd en bekendgemaakt. Een comité selecteerde de winnaars op basis van de mate waarin de vier waarden van Crelan: verantwoord, persoonlijk, respectvol en verbonden, vertegenwoordigd zijn in de projecten.

Het VABS-initiatief “LandbouwSTER, schitterend in haar stiel” viel in de prijzen. Op donderdag 12 september waren ALLE vrouwen actief in de land- en tuinbouwsector van harte welkom voor een unieke belevingsdag in het Cultuurcentrum in Lokeren.

DSC_0056
Op de foto zien we Peter Duchateau (links) en Laurent Meers (rechts) van Crelan-kantoor Riemst tijdens de officiële overhandiging van de cheque aan Kristel Dhont.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s