Nieuwe ledenactie

Graag bieden wij u de kans om kennis te maken met de Vrouwen van het Algemeen Boerensyndicaat vzw, kortweg VABS vzw. We bestaan sinds 22 maart 2010 officieel als een afzonderlijke vzw binnen de grote ABS-familie.

De VABS-bestuursleden zijn uw collega’s, ze zijn daarnaast ook gedreven ‘vrijwilligers’. Zij organiseren activiteiten in de lokale afdelingen en zij zetten zich ook syndicaal in om uw rechten als vrouw in de land- en tuinbouw te verdedigen. Uw sociaal statuut wordt door ons nauwgezet gevolgd. VABS zet sterk in op het versterken van vrouwelijk ondernemerschap in land- en tuinbouw. Daarom werkt het VABS voor vormingsactiviteiten en cursussen nauw samen met het Nationaal Agrarisch Centrum, gespecialiseerd in agrovorming. ‘Levenslang leren’ is in de land- en tuinbouw geen overbodige luxe. Zin in een computeropleiding , een workshop confituur of cursus ijsbereiding? Surf naar http://www.nacvzw.be voor een volledig opleidingsoverzicht.

Onder het motto “Boerinnen met verstand van boeren”, is en blijft het VABS immers een organisatie van én voor plattelandsvrouwen. Voor slechts €18/jaar wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan tal van activiteiten. Bovendien krijgt u tweemaandelijks “Voor u, mevrouw” in de bus.

Speciale nieuwe ledenactie voor 2020: €10/jaar.

Nieuwe ledenactie VABS

Het lidgeld voor VABS wordt gestort op rekeningnummer BE39 1030 2414 8119 van VABS vzw, Industrieweg 53, 8800 Roeselare. Vermeld in de mededeling uw meisjesnaam! (Vergis U niet, ABS-lidgelden worden op een ander nummer gestort!) Wie al lid is van VABS, ontvangt een apart schrijven met overschrijvingsformulier om het lidgeld te vernieuwen met vermelding van eigen lidnummer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s